Testimonial van Mojan

“Ik heb in een strandtent gewerkt en op een avond heb ik daar letsel opgelopen toen ik een glas in de spoelbak wilde afwassen en er nog een ander glas in bleek te liggen.
Het glas dat brak, heeft mijn hand behoorlijk verwond en de klachten die ik nu nog ondervind, zijn blijvend.
Omdat ik eerst dacht dat het hier ging om een ongelukkige samenloop van omstandigheden, heb ik direct na het ongeval niemand aansprakelijk gesteld.
Via een kennis kwam ik in contact met Koudstaal & Kleijn en raakten wij in gesprek over de toedracht van het ongeval. Al pratend kwamen wij tot de conclusie dat mijn werkgever het niet erg nauw nam met de werkomstandigheden van het personeel.
Ook had mijn baas het ongeval niet gemeld bij de Arbeidsinspectie en dat had hij wel moeten doen. Omdat ik het daar erg naar mijn zin heb gehad, had ik er moeite mee om mijn baas aansprakelijk te stellen. Gelukkig heeft Koudstaal & Kleijn dat voor mij gedaan.
De verzekeringsmaatschappij van de strandtent heeft de aansprakelijkheid vrij snel erkend en ik heb inmiddels een flink bedrag aan schadevergoeding ontvangen. Ik heb er beslist geen spijt van dat ik het op deze manier heb aangepakt. En bij de strandtent kom ik ook weer, maar nu als bezoeker.”

Testimonial van Floor

“Via een inloopspreekuur ben ik in contact gekomen met Koudstaal & Kleijn. 
Op dat moment was mijn advocaat al ruim twee jaar bezig met onderhandelen met de tegenpartij zonder voor mij merkbaar resultaat. Ook was er de nodige wrevel ontstaan tussen mijn advocaat en de tegenpartij.
Door het ongeval ben ik volledig arbeidsongeschikt geraakt en omdat de tegenpartij geen voorschotten meer wilde verstrekken raakte ik in de financiële problemen.Koudstaal & Kleijn regelde meteen een behoorlijk voorschot en korte tijd later werd met de tegenpartij een definitief akkoord bereikt over een afkoopsom. De hoogte van de schadevergoeding is mij behoorlijk meegevallen en hierdoor hebben mijn gezin en ik uitzicht op een financieel wat zonniger toekomst.”

 

 

Testimonial van Karolien

 

“Mijn rechtsbijstandverzekeraar heeft Koudstaal & Kleijn ingeschakeld om mijn belangen te behartigen bij het verhalen van mijn letselschade op de tegenpartij.
Toen ik het ongeval kreeg was ik al arbeidsongeschikt. Ik werkte weliswaar op basis van arbeidstherapie maar het was onzeker of ik gauw weer aan het werk zou zijn in een baan die beter aansluit op mijn studie.
Mijn belangenbehartiger vond het beter om snel te proberen tot een schikking te komen met de tegenpartij dan een tijdrovende discussie aan te gaan met de verzekeraar over de vraag of ik snel weer volledig aan het werk was geweest als ik geen ongeval had gehad.
Vooral de eerste maanden na het ongeluk heb ik erg veel lichamelijke klachten gehad, nu gaat het gelukkig weer een stuk beter met mij.
De verzekeringsmaatschappij bleek na enig onderhandelen bereid te zijn om een mooi bedrag als afkoopsom te betalen.
Ik ben erg tevreden over hoe mijn belangenbehartiger mij geholpen heeft. Als ik vragen had kreeg ik snel antwoord en ik ben er zeker van dat ik met het vroegtijdig afwikkelen van mijn schadegeval, de juiste beslissing heb genomen.”

 

Testimonial van Kim-Moei

“Ik ben door mond tot mond reclame bij Koudstaal & Kleijn terecht gekomen. Bij een aanrijding van achteren heb ik nekletsel opgelopen en daarvan heb ik geruime tijd behoorlijke hinder ondervonden.

Voor het ongeval had ik al de nodige nek- en rugklachten en ik had daarom verwacht dat de tegenpartij zich hierop zou beroepen en dat ik maar een gering bedrag zou ontvangen. 

De gesprekken met de tegenpartij verliepen zeer plezierig en kort na het laatste onderhoud vroeg mijn belangenbehartiger mij of ik ervoor voelde om de zaak af te ronden. De klachten waren inmiddels weer even erg als voor het ongeval  dus er was voor mij geen reden om de zaak langer aan te houden. 

Binnen enkele weken werd overeenstemming bereikt met de tegenpartij. Dat de schadevergoeding toch nog een aardig bedrag bleek te zijn was voor mij een aangename verrassing”. 

MELD UW LETSELSCHADE


AGENDA
CONTACT
0800 contact
SKYPE SUPPORT
My status