testimonials

Verzekerd voor rechtsbijstand?

Koudstaal & Kleijn kan u van dienst zijn!

Bent u in het bezit van een rechtsbijstandverzekering bij bijvoorbeeld DAS Rechtsbijstand of ARAG Rechtsbijstand? Ook dan kunt u - kosteloos - terecht bij Koudstaal & Kleijn.

Hoe het werkt

1. u geeft op het invulformulier dat u kunt bereiken door op de knop hieronder te drukken aan bij welke rechtsbijstandverzekeraar u bent verzekerd. Vergeet u daarbij niet uw polisnummer te vermelden. Komt uw verzekeringsmaatschappij niet in de lijst voor? Vermeldt u dan de naam in het invoerveld ‘anders, namelijk’.

2. wij nemen uw zaak in behandeling, stellen een intake-rapport op, stellen de tegenpartij namens u aansprakelijk en melden de kwestie aan bij uw rechtsbijstandverzekeraar. 

3. aan u vanzelfsprekend de keuze door wie uw zaak verder wilt laten behandelen: uw rechtsbijstandverzekeraar of ons bureau. Kiest u voor ons bureau dan blijft de dekking op uw rechtsbijstandverzekering volledig intact. Mocht er in uw zaak moeten worden geprocedeerd dan kunt u een beroep doen op de dekking voor proceskosten die uw rechtsbijstandverzekering biedt. 

4. aan deze dienst zijn voor u geen kosten verbonden. 

Klik op de button hieronder om naar het invulformulier te gaan. 

MELD UW LETSELSCHADE


AGENDA
CONTACT
0800 contact
SKYPE SUPPORT
My status